Nieuw recreatiegebouw

Beste buren en omwonende van Speeltuin Binnenste Buiten,

Na vele jaren gaat er binnenkort een wens van de speeltuin in vervulling. Er komt een recreatiegebouw op ons terrein! Het gaat hier om een gebouw -in de categorie tuinhuis- waar we leuke activiteiten voor de kinderen kunnen organiseren. Een plek om, ook bij slechter weer, binnen te kunnen spelen. Tevens een schaduwrijk plekje voor de allerkleinste bij zeer warme dagen.

20 juni aanstaande zal de bouw van start gaan. De verwachting is dat deze eind juli wordt afgerond. Het gaat hier niet om zware bouwwerkzaamheden, waarbij geheid gaat worden of zwaar materieel wordt ingezet, maar het kan toch zo zijn dat u enige geluidshinder kan ervaren. Wij doen ons best om dit zoveel mogelijk te beperken en de bouw vlot af te ronden.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Wij zullen op onze website en op Facebook tussentijds verslag uitbrengen van de bouwwerkzaamheden. Heeft u nog vragen? Die kunt u stellen via bestuur@speeltuinbinnenstebuiten.nl

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Binnenste Buiten